/Diensten
Diensten2017-06-09T15:49:49+00:00

Apple macOS & iOS

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, configureren en beheren van Apple iOS en macOS devices. Dit kan gaan om een volledige apple based omgeving maar ook Apple clients gemixt met Windows server. Door middel van diverse tools kunnen we uw Apple omgeving up to date houden en makkelijk te beheren. Hiervoor gebruiken we veelal oplossingen van JAMF.

Systeembeheer

U bent ondernemer en wilt het liefst ondernemen toch ? Het controleren, beveiligen, updaten en backuppen van systemen wordt niet gedaan of schiet er door alle drukte bij in en dat betekent dat er een vervelende situatie zou kunnen ontstaan als er een systeemcrash of aanval van buitenaf plaatsvind. Weg data en dat kost u veel tijd om allemaal weer op orde te krijgen.

Procentre neemt het volledige systeembeheer uit uw handen en zorgt ervoor dat alle computersystemen blijven doen waarvoor ze aangeschaft zijn, u ondersteunen. of het gaat om enkele werkstations of complete netwerken Procentre kan u daarbij helpen.

Als systeembeheerder zijn wij verantwoordelijk voor de goede werking van een computersysteem of meerdere systemen:

  • Het maken van back-ups
  • Het installeren en instellen van updates van een besturingssysteem
  • Het installeren en instellen van hardware en software
  • Het toevoegen/wijzigen/verwijderen van gebruikersinformatie
  • Het opnieuw instellen van wachtwoorden
  • Het beantwoorden van technische vragen;
  • De beveiliging van het netwerk
  • Het documenteren van de werking van het systeem
  • Gemelde problemen onderzoeken en oplossen
  • Garanderen dat services permanent actief zijn

Netwerkbeheer

U heeft er geen verstand van en/of u wilt zich er helemaal niet mee bezig houden. Modems, routers, accespoints switches u wilt gewoon dat het werkt en stabiel draait. Daarin kunnen wij u ondersteunen !

Procentre neemt u die zorgen uit handen en zorgt dat het netwerk altijd online en veilig is. Wij monitoren vanaf afstand de systemen en kunnen bij fouten tijdig ingrijpen en de problemen verhelpen.

In combinatie met systeembeheer verzorgen wij de volledige IT in uw bedrijf en/of bij u thuis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft maar zorgeloos kunt werken.

Webdesign

Al vele klanten maken gebruik van websites ontworpen door Procentre.

Van schoonheidssalons tot onderhoudsbedrijven, van horecagelegenheden tot dj’s een website heeft iedereen nodig, en waarom een hele dure website, mobiele website en app laten ontwerpen als het ook allemaal in een kan tegen een scherp tarief !

Filosofie

Procentre heeft een bepaalde filosofie bij het ontwerpen van websites bestaand uit een aantal punten.

Een klant moet zelf de website kunnen beheren zonder programmeer kennis en zonder te veel poespas. Ook vinden wij dat een klant zo weinig mogelijk tijd kwijt moet zijn aan het onderhouden van de site. Je bent ondernemer om te ondernemen toch ?

Responsive

In een tijd waarin iedereen mobiel is moet een website beschikbaar zijn op allerlei formaten voor de diverse apparaten zonder dat deze er anders uitziet of anders werkt dan de orginele website. Procentre maakt de websites volledig responsive zodat het niet uitmaakt met welk device je de website bezoekt maar dat deze altijd in dezelfde stijl weergegeven wordt.

Social Efficiency

Social media is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij en ook u bent actief op die kanalen om marketing te bedrijven. Helaas moet u nieuws, foto’s en artikelen vaak 2 keer plaatsen om deze ook op de website zichtbaar te maken. Bij Procentre is dit niet meer nodig ! Wij koppelen Facebook, Instagram en Twitter met de CRM zodat de website automatisch up to date gehouden wordt door middel van de posts die u doet op de social media kanalen ! Hierdoor blijft uw website up to date en interactief !

Maatwerk

Elke bedrijf is anders en daarom vind Procentre dat elke website maatwerk moet zijn. Een website uit een boekje sluit nooit helemaal aan aan de wensen van de klant.

Procentre werkt met een grid wij hebben een aantal voorbeeldsites waar de functies te zien zijn en het grid zichtbaar is. Op het grid kunnen we de website bouwen zoals u wilt. Kleuren, modules, alles is aan te passen aan uw wensen.

De prijs van de website wordt bepaald op de hoeveelheid werk voor het aanpassen van een grid. Het bedrag is altijd all inclusive. Incl uitleg en basissupport.

Vraag naar de mogelijkheden !

Hostingdiensten

Domotica

Domotica oftewel Huisautomatisering

Beveiliging

Audiovisuele Techniek

Advies

Procentre adviseert u en installeert audiovisuele oplossingen bij horecagelegenheden, partycentra’s maar ook bij bedrijven en particulieren. Wij zijn niet aangesloten bij bepaalde merken of groothandels waardoor wij onafhankelijk de beste oplossing kunnen inzetten bij uw bedrijf.

Of het gaat om de vervanging van een microfoon of de volledige inrichting van een ruimte, bij Procentre bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat voor elke situatie een passende oplossing te bedenken.

Voor elk budget

Budget speelt vaak een grote rol in de aanschaf van Audiovisuele apparatuur en het budget van de een is nou eenmaal wat groter dan die van de ander. Procentre denkt daarin met u mee en adviseert u over de diverse mogelijkheden en wat de plus en minpunten van bepaalde keuzes zijn.

Timo Lieder

Als afgestudeerd Podium- en Evenementen Technicus met specialisatie licht heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan. In stages, freelance klussen en vaste baan in loondienst. De specialisatie licht is overigens alleen een noodzakelijke keuze geweest want als technicus vind ik dat je zo allround mogelijk moet zijn. Je werkt in een team en ik wil mijn collega’s kunnen ondersteunen en overnemen als dat nodig mocht zijn. Door allround te zijn ben je ook meer waard voor een bedrijf doordat je multi-inzetbaar bent.

Bij Schouwburg Almere heb ik mij de afgelopen jaren op verzoek meer op video gericht om daar de achterlopende AV afdeling op te trekken tot het niveau waarop het nu is. Het samenstellen van een nieuwe beeldregie set, aanschaf van beamers, schermen maar ook de narrowcasting/digital signage zijn projecten geweest waar ik met veel plezier aan gewerkt heb. Door mijn brede kennis en uitgebreide kennis van ICT probeer ik oplossingen te bedenken die innovatief en onderhoudsvrij zijn. Koppelingen tussen CMS en narrowcasting zijn daar voorbeelden in. Waarom zou je iets 2 keer in moeten vullen ? digitale systemen werken bijna allemaal op dezelfde basis en kunnen dus gekoppeld worden

Productie

Ook in de productionele voorbereiding van voorstellingen en evenementen ben ik actief. Dit verhoud zich in het verzamelen van technische gegevens van gezelschappen en bands en het passen in ruimtes als bijvoorbeeld een theaterzaal. Zijn de gevraagde materialen aanwezig, moet er iets ingehuurd worden. Werkt alles zoals het hoort of moeten we onverhoopt iets inhuren. Van papier tot de daadwerkelijke productie kan en kunnen wij begeleiden.