Project Description

 

ER Studio

Bij ER Studio kun je dansen in een gezellige, vriendelijke, professionele en ongedwongen sfeer. Wij vinden het belangrijk dat je je tijdens de dansles op je gemak voelt, plezier hebt en lekker kunt ontspannen. Wij verzorgen dans- en sportlessen voor jong en oud! Je kunt bij ons ongeacht je gewicht, lichaamsbouw of uithoudingsvermogen, op een verantwoorde en prettige manier werken aan je lichaam. 

Al onze lessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Deze instructeurs zijn erop getraind om de lessen zo te maken, dat iedereen deze lessen op zijn eigen manier kan volgen. Daarnaast zijn onze instructeurs er voor u wanneer u vragen, opmerkingen of ideeën heeft. ER Studio is DE Energetic Rhythm Studio van Purmerend en staat onder dagelijkse leiding van Tamira Steelink.


Wat doet Procentre voor ER Studio:

Webdesign

Procentre heeft de Website ontworpen voor ER Studio.

Een speelse website gebouwd op het Joomla 3.3 CMS.

De volgende modules zijn geïntegreerd:

  • Content Facebook > nieuwsberichten worden automatisch vanaf Facebook in de website geladen zodat de klant maar 1 keer een bericht hoeft te tikken.
  • Foto Facebook > foto’s worden geïmporteerd vanit Facebook om de fotoalbums op die manier altijd up to date te houden.
  • Acymailing > Nieuwsbriefmodule voor het online maken en versturen van moderne nieuwsbrieven op basis van templates en naar aangemelde personen.

Neem snel een kijkje op de website: www.erstudio.nl

Huisstijl

Naast de website heeft Procentre ook het nieuwe logo en huisstijl ontworpen voor ER Studio. Dit vertaald zich in DVD covers, visitekaartjes, flyers, posters, spandoeken etc.

AV Techniek

Eens in de 2 jaar maakt ER Studio onder leiding van Tamira Steelink een voorstelling waarin de leerlingen van de dansschool kunnen laten zien wat ze geleerd hebben en wat ze kunnen.

Er Studio pakt groots uit in Theater de Purmaryn met een professionele licht, geluid en video crew. Dit jaar heeft Procentre de projectie verzorgd van de Showcase 2014. Een levensgrote projectie op de achterwand van het theater.