Project Description

Escape Room Purmerend

Tik tak, tik tak. Kijk naar de klok! Wat zeg je? Hoezo, dat klopt niet? Ik snap er niks van. Wacht jongens, de tijd! Dit gaan we nooit redden. Kun je daar op drukken? Volgens mij is dit een aanwijzing. Wat zei die stem daarnet? Die zenuwen! Je loopt een kamer in, de deur valt in het slot en je hebt 45 minuten om de sleutel te vinden en te ontsnappen. Dit is de basis van de escaperoom.

In Escape Room ‘The Classroom’ kom je terecht in een klaslokaal vol met geheimen. Wat gebeurd er allemaal in dit lokaal? Wat er precies in deze klas gebeurd is zullen we misschien nooit weten, maar belangrijk is dat de betreders van de kamer goed opletten, hints verzamelen, puzzels en raadsels oplossen en vooral goed samenwerken. Intussen tikt de tijd weg en weet je niet waar je moet beginnen.

Escape Room Purmerend is een spannende ervaring maar zeker niet eng. We jagen je níet de stuipen op het lijf in onze Escape en je hoeft géén vieze klusjes te klaren. Geloof ons en vele voorgangers: De spanning van het mysterie en de tikkende tijd zijn ruim voldoende om je volledig in beslag te nemen. Drie kwartier lang denk je maar aan één ding: Gaan we het redden?!

Webdesign

Procentre heeft het webdesign verzorgd voor Escape Room Purmerend inclusief hosting