Project omschrijving

 

Inloophuis Wij-Allemaal

In ons inloophuis, is er altijd iemand die naar je luistert, om samen ‘een bakkie mee te doen’, of juist het verhaal horen van iemand die net als jij met kanker te maken heeft. Praten is fijn, maar soms is het nóg fijner om even niet over het ziek zijn te praten. Ons Inloophuis biedt je daarom een diversiteit aan ontspanning en activiteiten. Specifieke massages en verschillende sportieve en creatieve activiteiten zorgen ervoor dat je met een lach op het gezicht de dagelijkse beslommeringen naast je neerlegt. Stap eens binnen in ons Inloophuis. Je kunt hier met al je vragen en onduidelijkheden terecht bij onze vrijwilligers, die allemaal ervaringsdeskundige zijn of een achtergrond in de zorg hebben. Om deze nare periode door te komen, kun je niet zonder uitwisseling van ervaringen. Ons gezellige Inloophuis is daarvoor dé ontmoetingsplek. Stichting Wij | allemaal zorgt voor dat extra steuntje in de rug gedurende een moeilijke tijd. Iedereen die te maken krijgt met kanker, of jij het nu zelf hebt of iemand in je omgeving, kan zichzelf terugvinden. Zelfvertrouwen en energie zijn hierbij het allerbelangrijkst.


Wat doet Procentre voor Wij Allemaal:

ICT

Procentre doet het systeembeheer voor de stichting die volledig draait op vrijwilligers. Procentre doet dit uiteraard ook op vrijwillige basis.

Sinds Oktober 2014 is het inloophuis verhuisd naar een nieuwe locatie. Op deze locatie (een voormalig kantoorpand) heeft procentre een volledig netwerk aangelegd met uitsluitend Cisco Apparatuur.

De computers zijn geüpgraded, voorzien van Windows 8.1 en de nieuwste software.

De netwerkapparatuur is tegen administratiekosten verkregen bij Techsoup een organisatie die non profit organisaties ondersteund met apparatuur en software tegen administratiekosten.